3Dtv -2010


Hösten 2010 (blir nog senare eftersom man alltid skjuter upp på lanseringen) kommer LG ut med första 3Dtv till privatpersoner. Sony släpper också sin 3Dtv, som även ska fungera på Playstation 3. Det ska bli kul och se hur stort det blir och om kosumenterna är lika intresserade av att köpa den som platt tv?




Något du skulle vilja ha i ditt hus?


Julklappstips



Jag letade länge efter den perfekt och till slut efter mycket letande på många sidor hittade jag den...och då tänkte jag att det kanske skulle vara en grej flera letade efter men inte hittat?

Datoren finns det i massor och laptops en drös, men de flesta ser ändå ganska likadana ut, svarta med det vanliga måttet. Men min syster önskade sig en vit i 15/16 tum och hyfsat bra och helst Hp, men hur lätt är det att hitta? Speciellt när det inte får överstiga 7000kr (priset på min).

Jag hittade den, på NetOnNet, precis allt det hon ville ha. Är man bäst eller är man bäst? Detta var helt klart den roligaste julklapp jag har fått lämnat över och se något öppna. Jag blev lika rörd och glad som hon (ja jag vet jag är en nörd...) och hon blev...glatt chockad är nog det rätta ordet. Så nu om ni har någon eller kanske du som önskar sig det samma som min syster så finns den på NetOnNet.




Den bästa klappen






Sony Ericsson Rachael/X10



Det går rykten om att detta kommer bli en ny androidmobil som släpps det kommande året. Den har förbättras en hel del; ett nytt gränssnitt som ska vara riktigt coolt, uttag för hörlurar, skärmen kommer vara på 4 tum och att kameran kommer vara på 8 megapixlar. En riktig goding med andra ord! Jag är personligen inte ett fan av Sony Ericsson, men denna kommer jag rekommendera till alla som frågar mig vilken dom ska köpa...nästan.










Läcker!<3



Årets 49:onde coolaste pryl

Kollade runt och hittade Årets 100 coolaste prylar och på 49:onde plats hittade jag en lite favorit. En kamera som är stöt- och vattentålig. Det är kanske inget nytt med det, men denna tyckte jag var rätt snygg. De brukar se klumbiga och lite tråkigt men denna var lite extra fin. Kommer från Olympus och heter Olympus Mju Tough 8000. Kameran testades i M3:s nummer 4 och fick betyg 9 av 10. Den klarade av alla tester den utsattes för:

*Släppte den från 10 meters höjd
*Spilde kaffe över den
* Sänkte den i sjön

Men lika bra fortsatten den att ta bilder. En kanske bra kamera med andra ord och vill man ha den är det bara att hosta upp 4300 kr så är den din;)





Skulle gärna få vara min(a)





RSS 2.0