Mikro m.touch


En kökselektronikfavorit jag hittade från CES mässan (på M3:s sida) är mikron med en liten touch screen. Så när du väntar på att det i mikron ska bli klart kan du kolla facebook, lyssna på musik eller kolla något annat kul. En mycket uppskattad pryl! Samma funktion finns på en annan hemelektronikprototyp nämligen tvättmaskinen, vilket är ett svalare intresse. Mikron med Android, GE MIG!

 

 

Video hämtat från M3:)

 


CES-mässan


Det finns så mycket kul att läsa/se på, på M3:s hemsida under The International CES. Jag ska skriva om lite av varje av det, men om du vill kolla in lite själv så klicka här.

Det är allt från datorer, portabla plattor, mobiler, tv och annat skoj man aldrig skulle kunna föreställa sig. Enjoy!


Mitt drömjobb att få åka runt o kolla sånt här!<3




Lenovo IdeaCentre


Hittade en dator/TV på samma hemsida, riktigt snygg! En allt-i-ett-dator med bluetooth tangentbort o datormus. Den har inbyggt högtalarsystem och verkar väldigt bra. Länk: Engadget





Rätt fin:)


Mobil fr google Nexus one



Check it out at engadget!

Google Nexus










Androidsystem, snygg, mindre än Iphone, snabb, 5px kamera, 4 GB minne(som kan utökas till 32) och det lilla extra, I'm in love!




Kommande pryl kanske 2010?



Det kommer kanske en kommande pryl på marknaden under år 2010 (eller ev. senare), nämligen laptops med pekskärm och pektangentbord? Det finns ju redan några bärbara och även startionära (appels allt-i-ett-dator är ju en klar favorit!). Genom Appels och htcs m.f.l stora genombrott med pekskärm lär det bara bli mer och mer av sådant. När kommer det till vitvarorna tro? En diskmaskin, tvättmaskin, micro, ugn och allt vad som nu kan tänkas få rätt snygg design med pekbart. Så, den nya trenden detta kommande år heter "pekbart".




Appels allt-i-ett-dator



Appels Iphone -ett stort genombrott






Den nya trenden; bärbart + pekskärm =tunn:D




Mini-PC/Notebook


Jag har hittat en ny förälskelse, i minilaptops. Skulle så gärna vilja ha en sådan, helst vit, så himla fiiina! Hittade en på Siba, Fujitsu, vit med 10 tumsskärm. Kostnad 2982kr.




En födelsedagspresent från någon till mig kanske?(a)





RSS 2.0